868. З Святом

Нина Шохова
        З Святом друззі мої дорогії!
        З Святом кожного,кожного з Вас!
        Хай здійсняются кожного мрії.
        І щоб промінь надії не гас.

        Я сьогодні усіх Вас вітаю,
        З святом міста,де ми живемо!
        І всім сердцем я всім побажаю,
        Врожаїв,що ми всі ростимо.

        Радість всім в Вашій гарній оселі,
        І здоровья всім Вам,на роки!
        Та щоб Ви,посміхались веселі.
        І росли як з води малюки!

        Я бажаю всім миру та згоди!
        Щоб здійснялися мрії,завжди.
        Всім чарівной та гарной погоди,
        Неба чистого Вам без біди.

        Щоб Токмак наш,був містом кохання.
        Щоби в кожному домі,тепла!
        Мої щирі до всіх побажання,
        І щоб доля всіх Вас,берегла!