Илтижо

Мадина Хасан
Дудукланар тилим жойнамозимда,
Инграб халкумимга кадалар нолам.
Савоб устун келсин тош-тарозимда,
Хато, гунохларим авф этгин Эгам.
Каддим букилганча бошимни эгиб,
Каршингда тиз чукиб тилайман панох.
Ёлвориб сурайман бир куни келиб,
Кечириб Жаннатга ошно кил АЛЛОХ!

Эй Кудрати Олий, Мавкеи баланд,
Сен берган ризк ила тирик хар бир жон.
Гузал неъматлардан этгин бахраманд,
Гойибдан бергувчи Сахий АР-РАХМОН!
Хар бир кун, хар нафас, хар лахза учун,
Бехисоб Шукрона дегайман Ё РАБ!
Хамду-сано танхо факат сен учун,
Беминнат мархамат килган АЛ-ВАХХАБ!

Сенинг измингдадир борлик, коинот,
Хак йулидан бошла кечаю-кундуз.
Камчилик, нуксондан холи УЛУГ ЗОТ,
Ягона. Мукаммал. Энг пок АЛ-КУДДУС!
Ёлгиз Художоним... Парвардигорим...
Тавба-тазарруим кабул айлагин.
Мухташам дунёнинг БУЮК МЕЪМОРИ,
Харом лукма, ширкдан мени асрагин.

Бекиёс ИЛОХСАН эй ЯРАТГУВЧИМ,
Заифа бандангни кутса гар хатар...
Холимни унглагин сендан утинчим,
Хар недан Хабардор Вокиф АЛ-ЖАББАР!
Иймондан исиниб нур сочсин юрак,
Суровим шу эрур УЛУГ АЛ-АЗИЙМ!
Менга хам Жойнамоз булсин муборак,
Рахматинг ёгдиргин АЛЛОХУ КАРИЙМ!

Мадина Хасан 14.10.2013