Сурияда Рамазон

Мадина Хасан
Итар кукрагидан, агдариб ташла,
Чуккалаб коптими? Отгин тошингни.
Болангга кайтганда бошингни кашлаб,
Окизиб юрмагин куздан ёшингни.

Инсонман демагин, булгама номин,
Тилга олма Худони динсиз махлукот.
Хаккини уриб рузада еяпсан нонин,
ХАТОИНГ ТУЗАТ КЕЧИКМАЙ ДЕСАНГ ОДАМЗОТ!!!



Мадина Хасан 29.05.2018 /5.45/