Одамлар

Мадина Хасан
      

Атрофимда одамлар куп ичида одами йук,
Гунохи дарахтдек туп-туп, лек узидан кунгли тук.
Биров хаккин еб уялмай, яшаяпти бафуржа,
Чакана айб копи тулмай жазоланар улгуржи.

 

Атрофимда одамлар куп яхшилик илинганман,
Билса, билмаса-да хуп, аммо дуо килганман.
Менда мужассам саховат Аллохимдан хаммаси,
Эй шухратфуруш, адоват икки дунёнг ёкмасин.

 MA*DINA 18.12.2018