Касбдошларга

Мадина Хасан
 
Касбдошларга илиниб турли эзгулик,
Юрагимдан кувган эдим хар кандай кекни.
Тухфа айлайвериб факат яхшилик,
Дуст деб бегоналарга топширибман эркни.
 
Истаганча уйин килди хаккимдан уриб,
Фитнасини ошириб чикарар телбага.
Шукр гувохим-Аллохим турибди куриб,
Ажр кимга , Жазо кимга йуллар эртага.
 
Касалманд ахволимдан фойдаланганлар,
Улушим узлаштириб бокар ахлини.
Роббим берганни угирлаб еб туймаганлар,
Ал-Каххор сифатини билмаслар балки.
 
Шошилсин хаммаси карзин узмокка,
Кеч булмасиданок инсофга келсин.
Мутакаббир такаббурни тушир тузокка,
Виждони ожиз келганни кудратинг енгсин!!!

  MA*DINA 23.12.2018