Я пъю твои вуста

Нина Продан
Я п`ю твої вуста
Й напитися не можу,
Любов моя свята
І гріє, і тривожить.

Мелодія звучить
І душу огортає,
Призупини цю мить,-
Так серденько благає.

Без тебе я не я,
Лиш в темряві блукаю,
Люблю до забуття,
І зустрічі чекаю.

І як в тривожнім сні
Прощальний поцілунок,
А я благаю: « НІ,
Дай випити твій трунок!»