Воскресне Батьк вщина

Папета Дмитрий
Кривава постать у подертому вбрані
Відбідувавшись, мимоволі відступила.
Принесла в кошику дарунки сатані,
І їх збираючи сама осатаніла…

Мерзена каверза відштурхалась сама,
Шматки від тіла Батьківщини відірвала..
Попила крові як безцінного вина…
І в море каменем розпеченим упала.

О будь ти проклята знесилиена мара …
Московським квасом ти годована зміїна.
Настане ера довголіття та добра
Воскресне з попелу народ твій, Україна.