Загадковий гiсть

Евгений Архипенко
Є в нас з татком таємниця.
Тільки Сонечко зійде,
До горіха у криниці
Прибігає щось руде.

Розміром не більше кішки.
Довгий і пухнастий хвіст.
Лапками бере горішки
І перевіряє вміст.