Я люблю свою матусю

Евгений Архипенко
Я люблю свою матусю,
І у неї я навчуся
Всім її найкращим статкам.
Бути лагідною з татком.

Діда й бабцю шанувати,
Сильно не вередувати.
Бути чемною з усіма,
Не смітить дарма грошима.

За турботу буду вдячна.
Готувать навчуся смачно.
Фарбувати нігті лаком,
Одягатися зі смаком.

Буду стильна та красива,
Завжди повна позитиву.
Бо ж, їй-бо, моя матуся
Раз на рік бува не в дусі.

Ще навчусь, як рідна нене,
Турбуватися про мене.
Щоб мої майбутні діти
Теж могли мене любити!