Знову укра нською

Тамила Денисова
Кава, яблука, намисто,
Гілка, пташка, - золотиста
Осінь стукає нам в хату!
Ви зраділи? Так багато
Подарунків вона в листя заховала,
Щедро сипала, не рахувала,
У її торбинку  ти дивись, -
Може щастя  знайдеш там колись...