До 50-рiччя бiблiотеки сiмейного читання

Людмила Дзвонок
               Бібліотекарям присвячую

Рідненькі наші, квітоньки яскраві,
Нехай над Вами буде Благодать,
Щоб Ви були успішні в кожній справі,
Фанфари слави більше зазвучать!

Нехай натхнення буде повсякчасно,
Щоб полонили ним серця людей,
Щоби дорослі й діти одночасно
Стояли вже із ранку у дверей!

Сімейним колом рада бути з Вами!
Читання преси, книг (бач, скільки є!)…
Хай читачів ще збільшиться з роками
(Тут кожен з нас щось нове пізнає)!

Світлини Ваші в колі Ваших друзів…
В цей ювілей бажаю я того,
Щоб в цьому місці, в Вашій мудрій «кузні»
Для всіх було в достатку усього!
                20.09.2019.