Володарi часу

Алеся Голузина
Листя змінює колір,
Ніжно торкається рами,
Читай, тебе прошу, вірші,
Час не володіє нами!


Ми - володарі часу,
Вірші - це близькість,
Гаряче. Іноді різкість.
Единий рідний крізь масу.


Зима. Вікно.
На ньому візерунки,
То малюєш словом ти,
Наче поцілунки.


Мене до серця пригортай,
Ніколи не зачепить стрілою,
Читай, прошу тебе, читай!
Якщо і вкриє волосся сивиною.

Я - володарка часу,
Не час володіє мною,
Замість попелу - прикраси,
Тендітна принцеса стала княжною.

________
Автор полотна: Ельжбета Брожек.