Я бiжу до школи вранцi

Евгений Архипенко
Я біжу до школи вранці.
Що лежить в моєму ранці?
Три підручника чудових,
Рідна та англійська мова.

Книга "Я дослідник світу",
П'ять цукерок "Дольче віта",
Зошити,  щоденник, лялька,
Фарби, пензлі, з моря галька.

Фен, підводка, лак, помада,
Щоби ляльці дати раду.
Буде сяяти красою!
Бутерброди з ковбасою,

Різнокольорові фішки,
Ляльчин гардероб і ліжко.
Не забула я покласти.
Ручку, олівець і ластик,

Кеди і спортивну форму,
Щоб була фігура в нормі.
Антістрес, наклейки нові,
Воду, гроші кишенькові.

Все, що зможе знадобитись,
Поки буду я учитись.
Вийшло трохи забагато...
Як тобі? Не важко, тато?