День Подяки-2019

Людмила Дзвонок
Подяки День. .. То з чого починати?
Що є цінніше із всього, що є?
Є в нас мета і всі координати
Прийти туди, де Той, що нам дає…

Дає посіяти, щоб потім жнивувати!
Час жнив у нас, то ж дякуємо всі,
Що мали змогу храм свій будувати,
Щоб бути у Господній тій красі!..

Краса Господня, серце Його – диво!
То ж кожен з нас і зрощував свій плід:
Вчив Писання, молився шанобливо,
Стояв у клопотанні за свій рід!

Прощати вчились і, як Спас, кохати,
І опановувати Божим ремеслом –
І зцілення нести, і надихати…
Бо кожен з нас є Божим тут послом!

Господь із нами поряд, зовсім близько,
І допомогу завжди надає!
Подяки День… Вклоняємося низько
За все, що буде, що було і є!
                28.09.2019