Довiчний хоровод

Надежда Рубинская
Пожухле листя під ногами.
І сонце стало не палким.
Шмагає вітер батогами,
Січе зрання дощем мілким.

Така приходить сіра осінь,
Коли нема ніде тепла.
Стоять подвір'я безголосі,
Вітряк неначе без крила.

Йде знову зміна пори року,
В природі все є до ладу.
Дивлюсь на це неначе збоку,
Весну чекаю молоду.

Вона для всіх дає надію,
Веде у пошуки пригод.
І кожну осінь я радію:
Кружля довічний хоровод.

           29.09.2019