Молитва

Горбатюк Надежда
Знову небо відкрилось в молитві,
Знову бачу і чую Христа.
Знову, Боже, до Тебе я близько,
Славу Богу шепочуть уста!

Я щаслива, як бУла раніше!
Знову льються із серця слова!
Я за ближніх молЮ, найрідніших,
Щоб Ти їх, мій Спасителю, спас.

Я молюсь й за чужих, не знайомих,
Щоб до Церкви привів Ти  усіх,
Щоб спаслися і стали Христові,
І пізнали, який Ти благий!

ПрОшу я за далеких, та близьких,
З ким зріднив нас колись у Христі,
З ким проходили радості й битви,
З ким сміялись і плакали ми.

Збережи нас усіх, Святий Боже,
В Твоїй єдності, в вірі святій!
І за тих, хто спіткувся в дорозі,
Хто упав...Підніми їх усіх,

Поверни з покаЯнням до Дому,
Вирви їх із гріховних сітОк,
Хай ці блудні синочки і доньки
Всі покаються,прОшу, мій Бог!

Я мОлюся і плачу, мій Боже...
Я ревную по Церкві Твоїй!
Вірю щиро, що нас Ти примножиш
Й збережеш у обіймах Своїх!