Хушёр булинг

Мадина Хасан
Аёл-у эркак камтар либос кийсин деб дин этар да'ват,
Инсон рухи кузгуси овоз ба'зида саналар аврат.
Ширинсуханлик,  мехрибонлик
аввал ахли оилага,
Хушбуй атир, чиройли пардоз жуфти халол учун факат.

Исирик, седана тумори шайтон лайндан асрамас,
Кузмунчок еки гаримдори бид'атдан бошка нарсамас.
Бойлик, барака келтирмайди тангали дарахт, курбака,
Мунажжим, фолбинлар изхори ШИРК келтирмок! Тушунинг бас!

Бозорда тарозидан урса гушт сотар чоги кассоб,
Етимлар хаккини еб турса
виждонин йукотган каззоб.
Кекса, бева, ногиронларга зулмкор кимсалар албат,
Кайтар дунё кайтишин кутсин
Аллох тутказар сархисоб!

Киморда бугун пул кутариб иймонни буткул ютказманг,
Тамаки-ю носдан йуталиб согликка путур етказманг.
Шароб, арок бир култуми хам халкумга  харом юктирар,
Муслимдан кофирга узгариб умрни зое утказманг!

Ma*dina Hasan 30.09.2019 /19.00/