***

Наталия Яворская
Хочу бути в твоїх я обіймах
Хочу ніжно тебе я любить.
Листя жовте грайливо ,нестримно
Все летить ,і летить,і летить


Хочу завжди с тобою я бути
В поцілункаж купатись твоїх.
Сонця промінь ласкає долоні
Через синю осінню блакить.


По багряних стежках безкінечних
Павутиння прозоре летить.
На душі так спокійно, безпечно
І так хочеться,хочеться жить...