Осiннiй потяг

Юрий Ош
Пора осіння верх бере:
вдягає жовто-бурий одяг
і роздає квитки на потяг,
мов у святкове кабаре.

І тепловоз уже димить,
злегенька сіпає вагони.
Береза лист на землю ронить
у цю багряно-жовту мить.

Палає клен, як семафор.
Я проводжаю файний потяг…
За українську осінь потім
піду молитися в собор.