Почалось у нас навчання!

Лиза Зобнева
Почалось у нас навчання
Час отримати вітання
Вчителі нас зустрічають
Учні віршики вітають
Тут зібралась дітвора
-Чути дзвоник вже пора!
Пролунав гучний дзвінок
Час іти вже на урок!