Э. Дикинсон. 1089. Myself can read the Telegrams

Ольга Денисова 2
1089 (1866)
Я в новостях прочесть могу –
В коротких сводках их –
Как изменился акций курс,
Что рынок говорит,

Погоду – скоро ли дожди –
Где раньше, где потом –
Ничтожны новости, увы,
Но лучше, чем ничто.
28.09.2019



1089
Myself can read the Telegrams
A Letter chief to me
The Stock's advance and Retrograde
And what the Markets say

The Weather - how the Rains
In Counties have begun.
'Tis News as null as nothing,
But sweeter so, than none.