Э. Дикинсон. 572. Delight becomes pictorial

Ольга Денисова 2
572 (1862)
Когда терзает боль – восторг
Яснее зрим –
Ведь то прекраснее, чего
Нельзя достичь –

Сияет издали гора
Нам янтарем,
Подходишь – ускользнул янтарь –
Стал Небом он –
29.09; 10.10.2019



572
Delight – becomes pictorial –
When viewed through Pain –
More fair - because impossible
That any gain –

The Mountain – at a given distance -
In Amber – lies –
Approached – the Amber flits – a little –
And That's – the Skies –