Э. Дикинсон. 1247. To pile like Thunder to it s cl

Ольга Денисова 2
1247 (1873)
Накатывает словно гром,
Громадой рушась с неба,
В то время как таится всё –
Не это ли поэзия –

Или любовь – они одно,
Подход заказан к ним –
Кто Богу поглядит в лицо,
Тому не быть живым.
17-19.10.2019


1247
To pile like Thunder to it's close
Then crumble grand away
While everything created hid
This - would be Poetry -

Or Love - the two coeval come -
We both and neither prove -
Experience either and consume -
For none see God and live –