Не жалкуйте

Валентина Тараненко
Не жалкуйте про те, що старієте,
багатьом не дождатись тих літ.
Про глибокі літа, вмійте мріяти,
Лише обраним дано той вік…

За Життя свого кожного року –
будьте Богові вдячні у тім,
що народжені в дану епоху,
за морози, за сонце і грім.

Той, хто вміє радіти малому,
по дитячому бачить красу, -
не бувати душею старому,
та й не гаяти даром часу…
22.10.2019