Цiлую очi твоi карi

Татиана Шубенкова
Цілую очі твої карі
Глибокі та сумні.
Чому лише тепер надбали
Це щастя ми?

Багато років пролітало
Без хвилювань.
Все, як за розкладом минало,
Буденню – дань.

Великі та малі турботи,
Обов’язки перед дітьми...
Не помічаючи скорботи,
Ми міряли свої кроки.

І ось – вогонь... палкий, жагучий.
Як Джин закутий сивих скронь,
Він вирвався з глибин палючих
На зустріч ніжності долонь.

І все в житті набуло змісту,
Довершеності у відчуттях,
Немов, для розуміння істин,
Любов – єдиний, вірний шлях.


*Изображение из Интернета