Нареченiй вiд подруги

Любовь Дуля Шевчик
Весільну сукню нині одягла,
Яка ти подруго, прекрасна й ніжна ,
Здається, діадемою лягла
На тебе з неба зірка білосніжна .

З тобою наречений твій стоїть,
Щасливий, бачу, нині він, аякже,
Любов’ю погляд сповнений горить,
Я з радістю дивлюсь на щастя ваше.

Ти знаєш, пригадалися мені,
Дні незабутні й радісні моменти,
Співали ми піднесено пісні,
Ніхто це з пам`яті не може стерти.

Хай і в твоїй душі завжди живуть,
Дні незабутні нашого єднання,
Ніколи ці хвилини не забудь,
І зустрічі приємні і прощання.

Ті миті не повторяться уже,
І змовкнуть  тихо юності  акорди,
Та все ж мені не віриться, невже,
Звучать для тебе ці весільні ноти?

Та я радію, що в житті оцім
Знайшла ти друга вірного,  по серцю,
Тож пронесіть  любові каганці,
Через життєві буревії, смерчі.

В цей час не буду сумувати я,
Хоч в глибині душі бринять мінори,
Віднині народилася сім’я!!!
Нехай в житті вас не торкнеться горе!

Христу довірте ваш життєвий шлях,
І запросіть Його в сімейний човник,
Нехай тримає Він в Своїх руках,
Сімейне щастя ваше неповторне.
~ДЛВ~