Посивiли вуглi в полумji вогню

Татиана Шубенкова
Посивіли вуглі в полум’ї вогню,
Наче твої скроні. Я тебе люблю.
Не торкайсь, коханий, хай вогонь горить,
Нам також з тобою жить іще і жить.

Любий мій, рідненький, обійми мене.
Чую я серденько ніжнєє твоє.
У твоїх обіймах, як на Небесах,
Покидає відчай, відступає страх.

Заглядаю в очі теплії твої
І знаходжу сили на наступні дні.
Ти моє натхнення, мрія, дивний сон,
Може просто справжня й вічняя любов?!

1998 р.
*Зображення з Інтернету