там - за кучугурами... на укр. яз

Любонька
1
Там...там...там... там... - за кучугурами...
там...там...там... - танки...з амбразурами...
там...там...там... - сльози не кінчаються...
там...там...там... - у війну не граються!
Там бідИ хмари насуваються,
там братИ...там брати - стріляються!

п/в:
-Послушай, братишка, хорош воевать;
Война - это слишком!(ети ёё мать)
-Я тАкож не хОчу ні з кИм воювати,
але ми з тобою - всього лиш солдати.
Накази даються для їх виконання;
шкодА, що мішені ми - для полювання.

2
Там...там...там... - в повний зріст повстала смерть;
там...там...там... - кров(!) земну вмиває твердь...
там...там...там... - град з набоїв не вщуха...
там...там...там... - доленька живе лихА.
Там...там...там...там... - за кучугурами...
душ цвинтар - з кам'яними мурами...

п/в:
-Тікаймо же, брате, з цієї тюрмИ;
Страхіття це кляте почали - не ми!
Чи варто стріляти своЇм у своЇх?
Ми ж - люди, не кАти, а вбивство - це гріх!
-Братишка, дай руку. Мы - против войны!
Прогоним же суку из нашей страны!
- Ми хочемо дітям всім - мирного сну;
Для цьОго спинити потрібно війну! -

там...там...там...там... - за кучугурами...


(авторська пісня)  06/11/19/