Облиш мене

Ольга Пятоволенко
Облиш мене,
Серед моїх думок,
Серед нестримних спалахів кохання.
Серед будення вдягненого у весільне вбрання.
Між тисячі моїх віршів, пісень, книжок.
На самоті.
З душею у мовчанні.
З любов'ю, що ніколи не мине.
Благаю я тебе!
Облиш мене!