Подаруй менi нiжне кохання

Юлия Котеленец
Подаруй менi... нiжне кохання,
I скажи.., що ти любиш мене.
Ти мiй бiль, моя радiсть, зiтхання,
Не вiддам нiкому, нiколи тебе!!!

Подаруй менi... темнii ночi,
Пригорни.., до серця свого.
Подивись в моi лагiднi очi..,
Лише бачать тебе одного!!!

Подаруй менi ранки з тобою,
Поцiлунки твоi як "бальзам"
Обiймеш мене-залишусь "живою"
I не буде мicця... сльозам!!!

Подаруй менi... мiсяць i зорi..,
Шепочи лиш мое iм'я...
Ти далеко... А я у неволi..,
Бо без тебе... мене нема!!!
@Юля Котеленец.