Побажання учням школи

Людмила Дзвонок
          (під час зустрічі з поетами
                рідного краю)

Село Балки…  Бач, нові  вісті в вас:
Будинок творчості відкрили, було свято,
Зійшлись селяни й гості водночас,
Артисти виступали так завзято!..

А що ще в переді? Село що жде?
Хороші вісті чи такі… не дуже?
Що скаже покоління молоде?
Не будьте до села свого байдужі!

Зростіть в собі ви працьовитість і любов,
Не підведіть батьків, живіть без ліні,
Щоби про когось не казали «відколов…»,
Недобрі вісті не пішли по всій країні!

Бажаю вам найкращого в житті –
Здоров’я, щастя і достатку в сім’ях,
Хай дні всі ваші будуть в доброті
Й лунає сміх на батьківських подвір’ях!
                13.11.2019.