Э. Дикинсон. 1157. Some Days retired from the rest

Ольга Денисова 2
1157 (1870)
Чуть одаль среди прочих дней
Стоят особняком
День, когда друг пришел, и день,
Когда был отнят он –
13-18.11.2019


1157
Some Days retired from the rest
In soft distinction lie
The Day that a Companion came
Or was obliged to die –