До Гонти

Анатолий Сергеевич Казаков
До Гонти та до гайдамаків,
Всі пограбовані й слабкі,
Бо роздеруть, як ті собаки
Країну нашу на шматки.

До Гонти, правнуки Тараса
Та перелякані хохли,
Щоб нас Вітчизна не зреклася,
Нащадки щоб не прокляли.

18.11.2019. год.
Харьков - Журавлёвка
Гонта та Залізняк -
отамани Коліївщини ...