Ну тако

Мариулла Дми
Вона справжня, а він "ну такоє".
Якщо будемо разом ми двоє,
Я тобі розкажу, я покАжу світи,
Де ніколи раніше не був ти...
.
В цього неба намає краю,
А я по ньому ходжу і літаю.
Тут для мене усе, все співає й живе,
Ну скажи, що ти бачиш це все.
.
Цю красу не схопити руками,
Її сердцем слід відчувати.
Чи ти можеш як я, у цих світлих краях
Відчувати, як вібрує земля?
.
Ні, не те щось із твоїм зором,
Ти не бачиш там де прозоро.
Я лише витрачаю час з тобою.
Ти не справжній, ти - "ну такоє".