Э. Дикинсон. 1007. Falsehood of Thee could I suppo

Ольга Денисова 2
1007 (1865)
Мысль, что Ты ложь, разбила б тот
Брус, на котором верой
Был — блок за блоком — возведен
Ее донжон из кедра.
14-18.11.2019



1007
Falsehood of Thee could I suppose          
'Twould undermine the Sill               
To which my Faith pinned Block by Block      
Her Cedar Citadel.