Обетованная...

Тома Козак
       Менi однаково чи буде
      той син молитися, чи нi
      та не однаково менi,
      як Украиiну злii люди
      присплять лукавi
     i в вогнi ii окраденую збудять
     ох не однаково менi.
        Тарас Шевченко


 Иуда, говорят, продал Христа
земля должна быть
брат
защищена
от этого
и от всего
такого.