572 - Delight - becomes pictorial

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Сколь живописней счастье
Сквозь горя толщу!
Что невозможно – краски
Находит проще –

Вдали в янтарной дымке
Гора пред нами –
Приблизишься – укрыта
Лишь небесами –


Delight – becomes pictorial –
When viewed through Pain –
More fair - because impossible
That any gain –

The Mountain – at a given distance -
In Amber – lies –
Approached – the Amber flits – a little –
And That's – the Skies –