Waiting for a loved one

Ната Чернова
I wonder, my love,
what takes you so long,
what keeps you away for so many years.
Will enter my door one rainy cool day
to wipe away my tears?
I don't know why I keep on waiting
though you never promised to come.
But please remember, whatever happened
you are always welcomed at home.