Э. Дикинсон. 1631. Oh Future! thou secreted peace

Ольга Денисова 2
1631 (1884)
Грядущее! Покой и мир
Ты иль подземья скорбь –
О, есть ли благодатный путь,
Чтоб от тебя увел –
И есть ли мудрые – в обход –
Пути из хитрых книг,
Чтоб логово твое лишить
Священных жертв твоих –
25.11.2019


1631
Oh Future! thou secreted peace
Or subterranean Wo -
Is there no wandering route of grace
That leads away from thee -
No circuit sage of all the course
Descried by cunning men
To balk thee of thy sacred Prey -
Advancing to thy Den –