Листопад

Татиана Шубенкова
У нас, як в Англії, – тумани
З прозорим у повітрі молоком.
Вони розкинули кайдани
Якогось смутку в суміші з теплом.

Лише на вітті голім мерехтять
Багаттям китиці калини.
І крихітки-ліхтарики горять
В колючім дроті старої шипшини.

ЛистОпад залишки охрИ зриває
І застеляє нею тротуар.
Занепад запахів і фарб лягає
На осені загублений вівтар.

11.11.2019 р.