Життя може стать прекрасним

Ирина Гордиенко Щукина
Відновлювати, відстроювати
По клітиночці, по ділянці.
І рани вночі загоювати,
Щоб вдягнути посмішку вранці.
Вирощувати віру в людяність,
Пригадуючи все хороше.
Долаючи ту відчуженість,
Що стала на тебе схожа.
Розгорнуто серцем дихати,
Хоч болісно й дуже страшно.
Але, попри все  повірити,
Що життя може стать прекрасним.

PS: іллюстрація - мій малюнок на еко-торбинці.
Приймаю замовлення! Надсилаю поштою:)

#екоторба #екоторбинка #подарунок #экосумка #ecobag #onlyhappyhandmade #вірші #стихотворения #творчість
#ятранслятор #творчество #новорічний #живопис #сумка #картина #футболка #майка #хендмейд #handmade #новийрік #новыйгод #newyear #gift