1007 - Falsehood of Thee could I suppose

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
За брусом брус, за годом год
Форт Верою воздвигнут,
Но подозренье, что Ты ложь,
Опорный камень выбьет.


Falsehood of Thee could I suppose         
'Twould undermine the Sill               
To which my Faith pinned Block by Block   
Her Cedar Citadel.