Радуйся!

Виктор Зуду
Радуйся скорби, печали и грусти.
Радуйся, а не грусти.
Блаженство охватит и не отпустит,
Скорбь и печаль отпусти.

Радуйся, если нет денег в кармане.
Радуйся, что нет работы.
Радуйся, если подвергся обману,
Пусть тебя что – то заботит.

Радость в заботе о хлебе и соли.
Радуйся новой проблеме.
Радуйся каждой сыгранной роли.
Радуйся, что есть дилемма.
3.01.19 год