Волонтери

Алла Фликинштейн
Як швидко ми звикаєм до війни !
Частіше й волонтерам відмовляють...
Не в нас стріляють - значить, не страшні
Ні танки, ні ракети... Хай пуляють!

Віддати на АТО якийсь п*ятак?!
- Набридло!  Скільки можна?!..  Киів лають....
Тут тихо, мирно. Тут усе  - *ніштяк*
Про спокій Добровольці хай подбають!

... А ті  - у Пеклі. Мокрі  та брудні...
Вам жаль віддати нОшену білизнУ ?!
Нема там пральні!   Хлопці - на війні!
Воюють, щоб  сюди  *пуйло* не лізло...

А ви - бездушні, ситі хробаки!
*Диванна сотня*, як вас називають...
Отам, в АТО, безвусі хлопчаки
Життя своє на  МИР для вас міняють!

... Лиш жменька небайдужих  не дріма:
Збира, готує, шле, везе солдатам
Харчі та речі, *броніки*,  дрова -
Хоробрим  Патріотам з автоматом!

Війна - прийшла!  Хоч тут і не Донбас...
У наші Душі... Та вони - дрімають...
Себе втішають:  Добре, що не в нас!
Бездумно очі й двері закривають...

Вставай, народ! Прокинься, зрозумій:
ТАМ  хлопці  УКРАІНУ  зберігають!
ПідтрИмай!   Поможи!   Та не жалій
Того, що воякИ від нас чекають!

    Алла Флікінштейн