Урок

Юрий Ош
Я так люблю вкраїнську мову,
душа від неї тріпотить,
свого синка малого Вову
до мови хочу приручить…
Стрибає він навколо мене,
немов цибате собача,
хлоп’ятко начебто зелене
танок танцює ча-ча-ча.
А я навмисне знову й знову,
не забуваючи мету,
йому кидаю мови слово,
його він ловить на льоту.