Э. Дикинсон. 1570. Forever honored be the Tree

Ольга Денисова 2
1570 (1883)
Да чтится яблоня, чей плод
Зимой в рассветный час
С небес двух ангелов завлек
На скромный пир у нас –
В Природы Книге имя их –
Отец и Сын Дрозды –
Величье ангелам велит
Держаться простоты –
9.12.2019


1570
Forever honored be the Tree
Whose Apple Winterworn
Enticed to Breakfast from the Sky
Two Gabriels Yestermorn –
They registered in Nature's Book
As Robins – Sire and Son –
But Angels have that modest way
To screen them from Renown –