Э. Дикинсон. 1531. Above Oblivion s Tide there is

Ольга Денисова 2
1531 (1881)
Над волнами Забвения есть мол,
На нем не стертых горстка, кто спасен –
Нет, спасся – рук у Славы нет,
Есть лишь улыбки слабый свет
18.12.2019


1531
Above Oblivion's Tide there is a Pier
And an effaceless "Few" are lifted there - 
Nay - lift themselves - Fame has no Arms -
And but one Smile - that meagres Balms -