Душой к вам пристегнута

Надежда Рубан
До вас душею прикута.


Знов у лісі, у гаю,
Я у горах гуляю,
Тут смереки, ялини,
І осінні долини.


Чарівні мої гори,
Буковинські простори,
Полонини і плаї,
У гуцульському краї.


Мене гори вітають,
Бо давно мене знають,
Красний ДІл і Язвори,
Верховинські Шешори.


І весною і літом,
До Вас лину з привітом,
Прихилюся до гілки,
В серці голос сопілки.


Восени і зимою,
Заручені зі мною,
ГОРИ - моя спокута,
До Вас душею прикута.

автор: Н.П.Рубан.