Грудневе кохання 2019

Таисия Цыбульская
Якось юний Сніговик
закохався в Сніговичку,
обіцяв їй льодовик
і рожеві рукавички,
обіцяв сніжинок рій
і крижину особисту,
супермодну туш для вій
і хустинку золотисту.
Обіцявся їй до ніг
Арктику усю покласти,
обіцяв у липні сніг
для коханої украсти!

Ось на носі Новий рік,
та ні снігу, ні крижини...
не отримав Сніговик
Сніговичку за дружину!

28.12.2019