Свет глаз манящий

Юрий Курышев
І яскраве світло в твоїх очах,
Не гас в ночі вабливий.
Живе тут і в мріях,
Але такий рідний і справжній.

Тільки милий погляд,
Тільки слово не згоріло.
І та забута розмова,
І ласкою душу мені зігріло.

А ніжність тільки гріла,
І ласка так манила вдалину.
Коли ти мною лише володіла,
І вмирала на душі печаль.

Пройшли роки, не гас той світ,
Все так само він вабливий.
Коли вже надії просто немає,
Є світло тих очей, тих справжніх...